Zin om lid te worden van het JOC?

Dit kan natuurlijk altijd! Voor een volledig jaar betaal je slechts 4 euro! Deze 4 euro zorgt ervoor dat je voor alle activiteiten verzekerd bent, dat je eventueel een korting kan krijgen bij de inkom (dit staat altijd op voorhand op flyer/affiche), dat je een halve liter bier krijgt op je verjaardag.

Ieder lid kan meewerken aan het JOC. Met deze lidkaart heb je namelijk de kans om samen met anderen het Jeugdhuis open te houden en bezoekers van een drankje te voorzien. Hou je er echter meer van om ambiance in de keet te brengen, dan is DJ zijn misschien wel iets voor jou.

Overtuigd? Kom dan zo snel mogelijk langs en doe een lidkaartaanvraag bij een van de vrijwilligers of de permanent verantwoordelijke. Heb je geen zin om te wandelen? Dan is een mailtje of telefoon ook OK! (Voor de precieze gegevens kijk na onder rubriek contact )

Wist je dat JOC Exixion...

  • een afkorting is voor jeugdontmoetingscentrum Exixion
  • een plaats is waar er altijd iets te beleven valt
  • een centrum is waar jongeren mekaar kunnen ontmoeten en hun vrije tijd zinvol kunnen invullen in alle diversiteit en zonder verplichtingen.
  • steunt op de jongeren zelf. Deze zijn namelijk de drijvende kracht achter het JOC. Ze nemen eigen verantwoordelijkheden op om samen optredens, fuiven, thema-avonden, culturele uitstappen, enz... te organiseren.

Vrijwilligheid, leren omgaan met andere meningen en samen activiteiten organiseren voor en door jongeren zijn de voornaamste principes van het JOC. En dit alles in een sfeer waar bijzondere vriendschapsbanden kunnen gesmeed worden.